Jawatan Kosong Lembaga Tabung Haji - The Jawatan KosongPost Top Ad

Friday, July 14, 2017

Jawatan Kosong Lembaga Tabung Haji


Lembaga Tabung Haji kini membuka tawaran permohonan untuk dipohon.
Jawatan kosong terkini di Lembaga Tabung Haji (TH) Julai 2017. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Lembaga Tabung Haji (TH) sebagai :

1. KETUA PENGURUSAN PORTFOLIO EKUITI

Lokasi : Kuala Lumpur
Sektor : Kerajaan

Tarikh tutup permohonan 25 Julai 2017


Syarat Permohonan :

  • Warganegara Malaysia
  • Beragama ISLAM
  • 18 tahun ke atas

Tawaran Iklan >> DISINI


Pengenalan :

Lembaga Tabung Haji (TH) adalah sebuah Institusi Kewangan Islam unggul di Malaysia. Ditubuhkan pada tahun 1963, TH mempunyai 50 tahun pengalaman dalam Deposit, Perkhidmatan & Operasi Haji dan Pelaburan. Sebagai sebuah Pengurus Dana Islam terbesar negara dengan dana melebihi RM41bilion, TH berusaha untuk memperkasakan ekonomi umat Islam di Malaysia dengan memanfaatkan dana dan sumber sedia ada.

Anda mempunyai kenalan atau saudara mara yang mempunyai kelayakkan serta berminat dalam jawatan tersebut? Diharapkan maklumat ini dapat dikongsi di Media Sosial seperti Facebook, WhatsApp, Twitter dan sebagainya untuk mewar-warkan tentang maklumat tersebut untuk ianya dikongsi dengan mereka yang berkelayakkan.